Krajalnice do sera

:: Strona Główna : Maszyny Spożywcze : Krajalnice i Slicery : Krajalnice do sera

Krajalnica do sera

 

Krajalnica to łatwy i bezpieczny sposób cięcia sera. Proste i równomierne cięcie dające identycznie uformowane kawałki. Ruchoma prowadnica gwarantuje, że kawałki sera będą zawsze tych samych rozmiarów.

 

Krajalnica strunowa Handee
Pozwala w bardzo łatwy sposób porcjować kawałki sera na mniejsze części. Idealnie znajdują zastosowanie w sklepach, supermarketach, stoiskach z serami. Urządzenie nadaje się zarówno do cięcia serów miękkich jak i twardych. Z łatwością radzi sobie z serami w wosku i grubych foliach. Krajalnica znacznie łatwiej kroi ser od tradycyjnego noża. Szerokie ostrze noża często przykleja się do ścianek sera utrudniając proces krojenia. Krajalnica Handee zbudowana jest z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, mechanizmu sprężynowego, struny tnącej oraz wygodnej rękawiczki.

 

Handee - perfekcyjne cięcie!


Zalety:
> szybkie, ekonomiczne i czyste cięcie każdego rodzaju sera
> eliminacja kruszenia - brak odpadów
> higiena i łatwa obsługa
> opatentowana struna tnąca ser na równe kawałki
> po każdym cięciu struna wraca do pozycji początkowej
> wymiana struny w kilka sekund.

 

 

Krajalnica automatyczna KT De La Light

Pozwala na bezpieczne i szybkie krojenie sera w 1-2 sekundy. Urządzenie posiada zdwojony przycisk włączający, uniemożliwiając podłożenie ręki w czasie cięcia sera. Automatyczny czujnik naprężania struny czuwa nad przeciążeniem i uniemożliwia zerwanie drutu. Struna może być łatwo i szybko wymieniona bez użycia narzędzi. Krajalnica jest higieniczna, została wykonana ze stali nierdzewnej. Idealne rozwiązanie dla mniejszych sklepów, delikatesów i stoisk z serami. Nadaje prestiż i pomaga personelowi w sposób maksymalnie profesjonalny i bez wysiłku przygotować kawałki sera.

 

 

Zasilanie 230, 50 HZ, 250 W
Waga 30 kg
Średnica drutu 0,5 - 1 mm
Max. wymiary sera 410 x 210 mm
Czas cięcia 1-2 sek.
Wymiary urządzenia 605 x 440 x 370

 

 

 

Gilotyna F-JL

Jest prostym i szybkim sposobem na cięcie serów, owoców i warzyw. Jest doskonałym narzędziem w porcjowaniu serów:
średnio twardych - Edam, Gouda, Ementaler,
twardych - parmezan, cheddar
miękkich - mozzarella, brie.
Z powodzeniem pracuje również przy owocach, krojąc zarówno miękkie jak i twarde melony czy arbuzy. Umożliwia osiągnięcie ładnego cięcia o żądanych wymiarach.

Przestawiany ogranicznik zapewnia stałe, jednakowe kawałki. Duże ramię tnące ogranicza wysiłek do minimum. Gilotyna F-JL to narzędzie dla profesjonalisty w delikatesach, super i hipermarketach, na stoiskach z serami, warzywami czy owocami.

Konstrukcja ze stali i tworzywa sztucznego zapewnia pełną higienę. Odporna na korozję. Waga 9 kg

 

Szczegółowe informacje dotyczące urządzeń oraz ich zakupu znajdą Państwo w naszym sklepie internetowym sklep.solarm.pl
Krajalnice do sera
Krajalnice do sera
Krajalnice do sera
Krajalnice do sera
Krajalnice do sera

Zamów klips

dopasowany do twojej klipsownicy

Jeżeli wśród proponowanych modeli nie znalazłeś swojego typu klipsa, zgłoś się do nas, a przygotujemy dodatkową ofertę